Select Page

Pret magazin online la cheie

Practicam cele mai mici preturi din tara. 

Pret site prezentare

Practicam cele mai mici preturi din tara. 

Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari

Ce este SEO?

SEO sau Search Engine Optimization sunt o serie de procese pe care marketingul online le urmează pentru a favoriza site-ul lor cu Google. Există operatii care trebuie efectuate pentru a apărea cat mai sus în clasamentele google și tehnici avansate, care sunt mai degrabă un proces continuu.

Cat timp dureaza construirea site-ului?

Spre deosebire de alte companii de web design la care pot dura săptămâni pentru a termina design-ul site-ului dvs., vă propunem ca site-ul dvs. să fie făcut și lansat în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea conținutului. Dacă noi furnizăm conținutul pentru dvs., site-ul dvs. web va fi terminat la 5 zile lucrătoare de la data primirii plății.

Exista costuri ascunse?

Absolut nu! Singurul cost implicat este taxa mică pe care o cerem pentru construirea și proiectarea site-ului și apoi este necesară o taxă de găzduire pe care o platiti oricarui servciu de hosting la alegere.  

Va funcționa site-ul meu pe dispozitive mobile?

Toate site-urile noastre sunt proiectate folosind tehnologii responsive astfel încât să fie compatibile pe toate dispozitivele, indiferent de dimensiunea ecranului.

Pot adauga mai multe pagini?

Răspunsul simplu este da. Puteți face acest lucru într-unul din două moduri. Folosind singuri editorul de pagini al wordpress-ului foarte ușor de utilizat cu  drag and drop sau o putem proiecta noi pentru tine, pentru o mică taxă

De ce asa ieftin?

Nu există nici un dezavantaj. Suntem o agenție de web design din Romania, care este specializată în crearea de site-uri web ieftine profesionale pentru afacerile mici sau care sunt la inceput de drum. Este foarte simplu, construim site-uri de prezentare care arata excelent la prețuri accesibile.